Sunt operator date in cadrul Spitalului Judetean in serviciul Statistica si informatica
,am terminat in anul 2009 facultatea de Relatii Economice Internationale ,deci specializarea economie ,intrebarea este se poate transforma postul de operator in cel de economist ?Tinand cont ca in acest serviciu deja exista 3 economisti.Daca raspunsul este da sau nu va rog sa imi specificati si in temeiul carei legi .
In speranta ca imi veti raspunde cat mai curand va multumesc
Temeiul legal :
- art. 26 din Legea-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice;
- Ordinului Ministerului Sănătăţii nr. 1470/2011 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea şi promovarea în funcţii, grade şi trepte profesionale în unităţile sanitare publice din sectorul sanitar;
- Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 162/2008 privind transferul ansamblului de atribuţii
şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii Publice către autorităţile administraţiei publice locale, cu modificările şi completările ulterioare;
- Hotărârea Guvernului nr. 56/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.162/2008;
- art. 91 alin. (2) lit.”c” si ale art. 97, alin. (1) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală