avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare fara achitarea timbrului de mediu.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare fara achitarea timbrului de mediu.

Buna ziua ! Doresc sa achizitionez un Audi a4 din 2006 ce a fost adus si inmatriculat in romania in ianuarie 2014. Pe cartea masinii scrie inmatriculat fara plata timbrului de mediu in sentinta...( nu imi mai amintesc exact tot ). Am intrebat un avocat si mi a spus ca ce scrie acolo inseamna ca masina a fost obtinuta si inmatriculata in urma unui partaj, taxa nu a fost platita de acel proprietar insa daca eu o cumpar va trebui sa platesc timbrul care este undeva la 1000e. Doresc sa va intreb daca are cineva vreo idee daca este asa cum spune avocatul sau pot cumpara masina si schimba numerele fara sa platesc taxa.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 10:46, 2 Ianuarie 2015
Daca va indoiti de cele spuse de avocatul pe care d-voastra l-ati consultat, ce incredere ati mai putea avea in noi :-/
Avocatul are dreptate, daca veti cumpara autoturismul si veti dori sa-l transcrieti pe numele d-voastra veti plati timbrul de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)
Taxa auto IOANBRADEA IOANBRADEA Buna seara! Va rog sa ma lamuriti cu o situatie care i-mi este destul de neclara: Daca am cumparat o masina recent care a fost inmatriculata pentru prima ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)