avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interogatoriu intr-un proces civil- nelamuriri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interogatoriu intr-un proces civil- nelamuriri

Buna ziua
Va, rog , daca ma puteti ajuta. Am intentat o cerere de chemare in judecata unui IFN pentru clauze abuzive. Va spun din start ca nu am avocat din motive financiare si a trebuit sa ma documentez dupa Internet. La a treia infatisare pe fond, avocatul paratei(societatii) a cerut judecatorului proba cu interogatoriul meu. Am fost instiintata verbal de catre judecator ca la urmatoarea infatisare (3 februarie)voi fi supusa interogatoriului. Am ajuns acasa si am inceput sa citesc ce inseamna acest interogatoriu si consecintele lui in solutionarea plangerii. Va rog din suflet sa-mi raspundeti la cateva intrebari
-avand in vedere ca nu am solicitat si eu interogatoriul(am intrebari pentru parata)
pot sa o mai fac acum printr-o cerere de administrare dovezi, specificand ca doresc proba cu interogatoriul ?
-care sunt procedurile in cazul in care se mai poate?
-avand in vedere ca este vorba despre o societate reprezentata de un avocat trebuie facut inainte de termenul fixat pe 3 februarie?
-raspunsurile le da avocatul sau societatea in scris?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:22, 16 Decembrie 2014
Va sfatuim sa consultati un avocat daca doriti sa solutionati cauza . Proba cu interogatoriul se poate cere in cazul in care aveti intrebari pentru parata. Conform NCPC interogatoriul se depune la dosar, in scris, parata urmand sa fie interogata de catre instanta.
Sansele sunt mici, iar noi nu stim nici stadiul procesual si procedura pe care va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine audiere learnlaw learnlaw In cadrul procesului civil ordinea audierii este urmatoarea? 1) interogatoriu reclamant; 2) interogatoriu parat; 3) audiere martori De asemenea cand sunt ... (vezi toată discuția)
Interogatoriul paratului olariudaniel olariudaniel buna ziua, sunt intr-un proces civil in calitate de reclamant iar in cererea de chemare in judecata am cerut si proba cu interogatoriu pentru parat dar fara a ... (vezi toată discuția)
Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)