Buna ziua
Va, rog , daca ma puteti ajuta. Am intentat o cerere de chemare in judecata unui IFN pentru clauze abuzive. Va spun din start ca nu am avocat din motive financiare si a trebuit sa ma documentez dupa Internet. La a treia infatisare pe fond, avocatul paratei(societatii) a cerut judecatorului proba cu interogatoriul meu. Am fost instiintata verbal de catre judecator ca la urmatoarea infatisare (3 februarie)voi fi supusa interogatoriului. Am ajuns acasa si am inceput sa citesc ce inseamna acest interogatoriu si consecintele lui in solutionarea plangerii. Va rog din suflet sa-mi raspundeti la cateva intrebari
-avand in vedere ca nu am solicitat si eu interogatoriul(am intrebari pentru parata)
pot sa o mai fac acum printr-o cerere de administrare dovezi, specificand ca doresc proba cu interogatoriul ?
-care sunt procedurile in cazul in care se mai poate?
-avand in vedere ca este vorba despre o societate reprezentata de un avocat trebuie facut inainte de termenul fixat pe 3 februarie?
-raspunsurile le da avocatul sau societatea in scris?
Va sfatuim sa consultati un avocat daca doriti sa solutionati cauza . Proba cu interogatoriul se poate cere in cazul in care aveti intrebari pentru parata. Conform NCPC interogatoriul se depune la dosar, in scris, parata urmand sa fie interogata de catre instanta.
Ordine audiere
learnlaw
In cadrul procesului civil ordinea audierii este urmatoarea?
1) interogatoriu reclamant; 2) interogatoriu parat; 3) audiere martori
De asemenea cand sunt ... (vezi toată discuția)