buna seara,am si eu o nelamurire,am avut un proces care a durat 2 ani,sa terminat pe 20 iunie 2014,am facut apel eu ca reclamant si paratii,apelul sa incheiat pe 3 dec.2014,mi-a respins apelul ca nefondat iar paratilor le-a respins apelul ptr ca nu au platit timbrul judiciar,azi am primit o comunicare in care specifica tot ce sa facut in proces si apel iar in incheiere scrie...CU RECURS IN 15 ZILE DE LA COMUNICARE,la apel se mai face recurs?eu stiam ca se incheie definitiv,daca ei nu au platit taxa de timbru la apel si le-a fost respins,mai pot face iar recurs?va rog sa ma lamuriti si pe mine...
oricine are dreptul sa declare recurs. la recurs se va analiza daca decizia de anulare a apelului a fost corecta...spre exemlu daca nu lis-a pus in vedere de instanta cat sa plateasca se admite recursul...nu cunosc cazul sa va spun mai mult
li sa comunicat ce taxa au de plata dar au refuzat sa plateasca,nu au avut bani...acesta a fost motivul ...daca nu au platit ce sa mai ceara in recurs?de ce mai au dreptul?doar ca sa isi bata joc de mine,de timpul meu..de banii mei..e posibil?