avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie la drept
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie la drept

Buna seara,

Tatal meu si-a depus dosarul de pensie la implinirea varstei de 55(in august a implinit)dar a fost respins pe motiv ca sporurile de vechime care au fost calculate de catre o firma din Deva s-a inchis in 2011 iar tata a fost la acea firma in 2013,Mentionez ca a lucrat la SC AMPELUM SA ZLATNA iar acum nu stim de unde sa facem rost de arhivele unde sunt trecute sporurile de vechime si toxicitate fara de care dosarul de pensie nu este valabil.Am aflat ca se ocupa o "societate" din Arad dar nu stim exact unde este.As dori sa imi spuneti daca se poate de unde pot lua sporurile calculate pentru dosar si de unde/

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 16 Decembrie 2014
Intrebati la Directia Arhivelor Nationale din Alba-Iulia sau din Arad.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Adresati-va lichidatorului judiciar S.C A&B EXPERT INSOLVENŢĂ IPURL. Acesta are sediu în Hunedoara, str. George Enescu nr. 16, ap. 3, jud. Hunedoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva i.j.c.m.alba santier aiud jud.alba pt.anul 1973 ? Alex .xyz Alex .xyz Buna ziua Pt.dosar pensie am nevoie de adeverinte anul 1973.santier Aiud.Va multumesc (vezi toată discuția)
Adeverința grupa , sporuri in munca Simona_c85 Simona_c85 Buna ziua! Tatăl meu dorește să iasă la pensie. El spune că deși are consemnată vechimea în cartea de munca ar avea niste sporuri si o anumită grupa ... (vezi toată discuția)
Cum isi poate recupera unchiul meu carnetul de munca? florinfres florinfres cum isi poate recupera unchiul meu cartea de munca de la fosta societate industria construct forestier Deva lucrand in perioada 1970-1975.multumesc (vezi toată discuția)