avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin cu Pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin cu Pasaport

Salut,

Doresc daca se poate sa fiu lamurit cu primvire la o situatie care ma priveste si anume.. anum acesta in decembrie imi expira buletinul care este unul provizoriu pentru ca nu sunt propietar in acte unde locuiesc, desi locuiesc aici de 25 de ani si am avut buletin normal pe 10 ani.

Doresc sa stiu daca legal este posibil sa imi fac buletin normal pe 5 ani cu Pasaportul si cu certificatul de nastere ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:04, 16 Decembrie 2014
Nu exista carte de identitate cu termen de 5 ani si nu puteti sa va faceti CI pe baza pasaportului. Va trebuie consimtamantul altui proprietar de imobil daca acesta unde stati nu mai vrea (sau nu mai sunteti si dvs. proprietar).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - buletin sau buletin provizoriu vip2you17 vip2you17 buna ziua am nevoie ajutor, este vorba ca propietara e plecata in spania si nu poate fii prezenta sa imi fac noul buletin, mi-a expirat buletinul pe data 24 ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor! eu împreună cu mama mea locuim în imobilul achizitionat ... Alpha Bravo Alpha Bravo Buna tuturor! Eu împreună cu mama mea locuim în imobilul achizitionat de bunicii mei, acestia decedand in cursul anului 2012 respectiv 2013. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Urgent - pierdere certificat nastere, buletin expirat ramoducu ramoducu buna ziua..e o chestiune complicata si nu stiu cum se procedeaza..locuiesc in straintate cu logodnicul meu de 2 ani..nu mi-a putut face acte din cauza ca ... (vezi toată discuția)