avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contestatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contestatie

Buna seara !
Am probleme cu profesoara de romana ! Nu ma ''place'' pe mine deloc .
Am dat teza ieri la romana si azi ne-a adus notele . AM facut teza la 9 si mi-a dat 6 . Am comparat mai multe teze care luasera noe mai mari ca mine si toate erau mai slabe ca a mea .
Doresc si eu un art. din legea invatamantului care imi da dreptul sa cer recorectarea tezelor , deoarece au fost corectate in mod eronat , fara un barem stabilit , notele fiind date pe ochii frumosi !
Exista vreun art. din legea ca sa pot cere macar recorectarea tezei mele ?

Alte discuții în legătură

Simulare trecuta ca teza. MVP18 MVP18 Bună ziua, am o întrebare în legătură cu simularea pentru bacalaureat. În luna martie au fost simulările pentru bacalaureat, sunt elev în clasa a ... (vezi toată discuția)
Definitivat Bartha Magdalena Bartha Magdalena Buna ziua ! În urma susținerii examenului de definitivare în învățământ am obținut o nota de care nu sunt deloc mulțumită, (având în vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Cai de atac contra abuz profesor universitar cvalentin cvalentin Ma intereseaza care sunt posibilitatile unui student de a lupta pentru drepturile sale impotriva unui profesor care noteaza la examene discretionar. ... (vezi toată discuția)