avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Definitivat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Definitivat

Buna ziua ! În urma susținerii examenului de definitivare în învățământ am obținut o nota de care nu sunt deloc mulțumită, (având în vedere faptul că am susținut examenul la matematica pot să mă autoevaluez cu usurinta, iar prin intermediul baremului pot să mă autonotez la fel de ușor) din acest motiv am solicitat recorectarea lucrarii, dacă în urma contestației rezultatul nu oglindește din nou valoarea abordării subiectelor, ce pot sa mai fac , ce demers pot solicita? Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 27 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Hotărârea comisiei de contestații este definitivă și se poate ataca numai prin procedura contenciosului administrativ, contestația reprezentând plângerea din cadrul procedurii prealabile reglementate de art. 7 din Legea contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare contestatie raul-florin raul-florin Buna ziua! In cazul in care la examenul national de titularizare in invatamant obtin o nota si nu sunt multumit de acea nota si fac contestatie, iar in urma ... (vezi toată discuția)
Rezultate bacalaureat ContSters142300 ContSters142300 As dori un raspuns la urmatoarea întrebare: Se poate contesta o nota obtinuta la o materie sustinuta la examenul de bacalaureat pe cale judecatoreasca? Dupa ... (vezi toată discuția)
Felicitari definitivilor Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Afisate pe site-ul Bar-ului Bucuresti rezultatele la examenul de definitivat sesiunea 2009. Felicitari admisi, mult succes celor care vor contesta ... (vezi toată discuția)