avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... rezultate bacalaureat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

rezultate bacalaureat

As dori un raspuns la urmatoarea întrebare: Se poate contesta o nota obtinuta la o materie sustinuta la examenul de bacalaureat pe cale judecatoreasca? Dupa ce am iesit din examen ,am comparat rezultatele afisate pe geamul liceului cu ceea ce facusem eu pe foaia de examen. Teoretic nu se punea problema sa pic acest examen.Si totusi l-am picat.În urma contestatiei facute am obtinut o nota si mai mica.:O
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 16:49, 23 Aprilie 2010
da, va puteti adresa instantei de contencios administrativ.
dar ganditi-va ca procesul va dura multe luni de zile, iar instanta de judecata in cel mai bun caz va putea doar sa oblige unitatea scolara la recorectarea lucrarii.
nu veti obtine o nota de la instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună! am o întrebare care probabil va suna ciudat, dar am zis ... TinaS1997 TinaS1997 Bună ziua! Am o întrebare, care probabil va suna ciudat, dar am zis totuși să încerc. Eu am dat examenul de bacalaureat în anul 2016, iar la limba ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate la bacalaureat eleva eleva Buna ziua. Doresc sa va spun experienta mea de la bacalaureat, pe care as dori voi cei mai specializati, mai în masura decat mine sa va dati cu parerea, chiar ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta bacalaureat 2014 cristina_b cristina_b Un elev care a sustinut examenul de bacalaureat, a fost admis la toate probele si a luat note de trecere, a fost azi in data de 7 iulie 2014 la secretariatul ... (vezi toată discuția)