administratorul poate sa ii ceara sa inspecteze ce face - legal vorbind - nu pareri - pareri am si eu!
Poate nu m-am facut inteles.....
Legea 230/2007 Articolul 15
Cu un preaviz de 5 zile, proprietarul este obligat sa accepte accesul in apartamentul sau in spatiul sau al unui delegat al asociatiei, atunci cand este necesar sa se inspecteze, sa se repare ori sa se inlocuiasca elemente din proprietatea comuna, la care se poate avea acces numai din respectivul apartament sau spatiu . Fac exceptie cazurile de urgenta, cand accesul se poate face fara preaviz.
Asa pricepeti mai bine?
Nici Politia nu are dreptul sa intre la cineva in casa fara acceptul proprietarului sau fara mandat, iar presedintele poate sa intre intr-un apartament cu un preaviz de 5 zile, daca proprietarul nu il primeste in casa, dar poate intra DOAR ca sa inspecteze sau sa repare parti din proprietatea comuna (tevi, canalizare,etc), nu sa intre sa vada cum a zugravit, ce gresie si faianta a pus in casa, daca are parchet sau daca mobila este scumpa sau ieftina!
Din moment ce este firma trebuia sa fie debransata de la caldura, gaz, apa calda, iar daca nu a facut-o pana acum, nici nu o va face pentru ca ati pus lupu paznic la oi (l-ati ales si presedinte). =D>