avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Jurnalism
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Jurnalism

Buna ziua! Am o nedumerire si, prin raspunsul dvs., sper sa ma edific. Cine poate fi jurnalist/ziarist in Romania? Ce presupune aceasta? Care sunt bazele legale care definesc si coordoneaza aceasta activitate? Ce conditii trebuiesc indeplinite de catre o persoana juridica (PFA, Srl, IF, etc.) pentru a activa in domeniul acesta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 21:33, 3 Ianuarie 2015
Cam multe intrebari!
Ziarist poate sa fie cineva care castiga un concurs organizat de o entitate care are in statut activitatea de jurnalism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului missyver missyver Stie cineva de unde pot face rost de fisa postului pentru angajatii Media? redactori, redactor sef, producator, cameraman, editor general etc.? (vezi toată discuția)
Clarificari juridice: se pot transfera autorizatiile de la srl la pfa? RAD  EMIL RAD EMIL am avut un srl cu cod CAEN 5520 cazari in turism care a functionat cu toate autorizatiile de functionare la zi si cu clasificare a structurii de cazare si cu ... (vezi toată discuția)
Srl / pfa topmasaj topmasaj salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt. mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)