Buna ziua
Eu sunt administrator intr-un SRL-D. in 2015 voi aplica cu un proiect pt obtinerea de finantare nerambursabila de 10000 eur de la stat plus 10000 eur credit bancar de la CEC. Intrebarea este daca afacerea mea nu va merge asa cum planuiesc, ce riscuri am eu ca persoana fizica? Se poate, e legal ca statul sa ma execute pe mine ca persoana fizica daca nu ii ajung bunurile recuperate din SRL?
multumesc
In momentul cand incheiati contractul de finantare cu CEC si de garantii cu Fondul de Garantare, firma dvs. va trebui sa depuna in garantie trei bilete la ordin (in alb) avalizate de dvs. ca persoana fizica. In conditiile respective, daca se ajunge la executare, dvs. raspundeti cu veniturile si bunurile personale pana la stingerea datoriei.
Bilet la ordin avalizat
WEO
Rog sa imi spuna cineva ce inseamna bilet la ordin avalizat - in sensul ca garanteaza cu afacerea. In caz de neplata raspunde cu toate activele firmei? In caz ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb
gmr
buna..am contractat un credit la Bancpost in anul 2008 fara garantii imobiliare pe firma mea.exista doar o garantie mobiliara de rangul 1 instituita de banca ... (vezi toată discuția)