avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revocare comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revocare comodat

Buna ziua,
Sunt in proces de achizitionare a unui imobil care a fost ocupat cu contract de comodat pana in prezent. Domnul care a avut contractul refuza acum sa plece, chiar daca acel contract a fost denuntat de proprietar si a fost notificat de mai mute ori, conform spuselor proprietarului. Ideea este ca proprietarul nu vrea sa-l dea afara abuziv, iar comodatarul nu ma lasa sa fac evaluarea imobilului. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Va multumesc
Dv. nu puteti face nimic, iar comodatul nu se revoca. E un contract intre doua parti, problema se rezolva intre ele. Dv. hotarati doar daca mai ramaneti la acel imobil sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt? ContSters22096 ContSters22096 va expun urmatoarea situatie: intre 2 soc comerciale a existat un contract de comodat. comodatarul a utilizat spatiul comodantului o perioada (pana la ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Evacuare comodatar cls cls Buna ziua. Va scriu in calitate de comodatar care urmeaza sa fie evacuat. Situatia este urmatoarea: am incheiat un contract de comodat pentru un apartament; ... (vezi toată discuția)