avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... onorariu pt partaj si reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

onorariu pt partaj si reincredintare minor

ar putea cineva sa mi spuna cam cat ar fi onorariul unui avocat intr un proces de reincredintare minor si partaj??
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 19:57, 4 Iunie 2009
Onorariile difera de la avocat la avocat.
macar asa ca idee..va rog
de la 2000 ron in sus.
depinde de bunurile supuse partajului...
Este ilegal sa stabileasca cineva, in profesia de avocat, onorarii minime sau maxime, de referinta sau oricum altcumva.
In plus, onorariul se stabileste de comun acord cu un client si tine cont de chestiuni pe care noi aici nici nu le cunoastem, nici nu ne-ar ajuta daca le-am cunoaste, ca: estimarea volumului de munca, a experientei avocatului contactat, urgenta cauzei, starea materiala a partilor, dificulatea dosarului, a probatoriului etc.

Am auzit de onorarii atat de mici, ca avocatul ala nici nu cred ca ar putea trai pe perioada procesului din acel onorariu...
De asemenea, mi-a fost dat sa vad onorarii mari pentru o zi de infatisare cu aproape niciun act redactat.
eu as avea o garsoniera de impartit cu fostul..iar bunurile din casa sa faca ce vrea cu ele..

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cât este comisionul avocatului în cazul unei succesiuni?. ... Călin-Dan Călin-Dan Bună ziua, cât este comisionul avocatului în cazul unei succesiuni?. Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Onorariul avocatului la rejudecarea apelului vioadel vioadel Începand cu aprilie 2006 am deschis proces pentru partajare bunuri comune. Pana la aceasta data au fost parcurse toate cele trei faze ale procesului:fond, ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Acesol Acesol Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate? Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj ... (vezi toată discuția)