avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... revizuirea instalatiei de gaze naturale la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

revizuirea instalatiei de gaze naturale la bloc

A inceput si costa 30 ron/foc.
Ofacem sau nu o facem?
Tare cred ca este obligatorie.
Altfel...........................se inchid.
Proprietarii vor fi tare nemultumiti.:hugall::((#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 06:24, 4 Iunie 2009
Ce a inceput , unde si cand?
E vorba despre instalatia veche comuna pentru aragaz sau de instalatia noua facuta pentru centalele de apartamente?
doamna abeona ... revizia este obligatorie
preferati cumva sa sariti in aer ? rostul acestei revizii este acela de a depista scurgerile de gaze, improvizatiile si modificarile ilegale facute de proprietari/chiriasi si remedierea problemelor aparute, revizii executate de personal autorizat ANRE, nu de nea gheorghe de pe strada pe care nu-l mai gasiti dupa explozie ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare senzor gaz si electrovalva Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Administratorul blocului in care locuiesc a apelat la o firma autorizata pt. ca sa monteze electrovalve cu senzori pt. depistarea scurgerilor de ... (vezi toată discuția)
Verificare periodica gaze Milocek Milocek va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu chem ptr verif din 2 in 2 ani a gazelor. Adica ce sanctiuni sunt? Am facut revizia de 10 ani acum 2 ani si am ... (vezi toată discuția)
La noi în bloc se montează detectoare de gaze. ce măsuri se pot lua împotriva celor care nu vor acest lucru? silviutza4u silviutza4u IN bloc se monteaza aceste detectoare de gaze.( Acum cateva luni s-a facut aceea verificare obligatorie la 2 ani la gaze si pentru ca in bloc nu exista acei ... (vezi toată discuția)