avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inca in biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inca in biroul de credit

Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere pentru un alt credit la o alta banca si surpriza inca figurez in biroul de credit cu acest descoperit(valoarea totala adica 3773 ron).
Ce as putea sa fac impotriva bancii raiffaisen?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Stefan021 , utilizator 20:30, 18 Decembrie 2014
Nu am nici o intarziere,gresala este a bancii ca nu au transmis la BC faptul ca eu am achitat owerdraft-ul.In raportul de credit de la BC imi apare ca si credit(pe care eu l-am inchis in aprilie 2014).
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
jovi_jo, utilizator
Cereti Raiffeisen actualizarea raportului de credit prin o cerere scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadvertente intre banca si biroul de credite george_iulian george_iulian Buna ziua, Am si eu o problema legata de banca sau si de biroul de credite: Acum mai bine de 4 luni am inchis optiunea de overdraft ca mai apoi sa inchid ... (vezi toată discuția)
Lista neagra datornici banci julia61 julia61 buna ziua, daca am platit datoria restanta la un card de credit ,datorie preluata de o firma de recuperare in cat timp voi fi stearsa de pe lista neagra a ... (vezi toată discuția)
Neoperare la biroul de credit. shoni17 shoni17 Buna ziua, In data de 27 decembrie 2016 am solicitat bancii Raiffeisen Bank reducerea limitei de credit la cardul de cumparaturi. Am procedat la ... (vezi toată discuția)