Mi-am dat recent demisia din corporatie hotarat sa traiesc doar din activitati care-mi fac placere. Domeniile care ma preocupa sunt insa extrem de diferite si as vrea sa stiu daca e posibil sa le reunesc sub umbrela unei singure firme si unei singure cheltuieli de infiintare. Am nevoie sa dau factura ca traducator si content writer, intentionez sa-mi deschid un mic atelier de mobila cu un magazin fizic si unul online, si sa fac jucarii electronice "hand-made" pe care sa le vand pe un site propriu sau online market. Deci profilele ar fi profesii liberale, productie si vanzare. Nu am atestat profesional pentru nici una dintre activitati. Este realizabil un astfel de ghiveci si daca da, cheltuielile vor fi mai mari decat pentru o firma cu profil unic (cam 1000 RON) ? Multumesc anticipat.
PFA-ul imi cere autorizatie de traducator de la ministerul de Justitie, care organizeaza un singur examen pe an, in martie. Eu am nevoie doar de eliberarea unei facturi, nu ma intereseaza sa traduc documente legale si as vrea sa pot traduce pana in martie.
Traducator autorizat
DASY
As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate?
(vezi toată discuția)