avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam

Buna ziua.

In Bucuresti exista vreo reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme?
In alte orase stiu ca se dau chiar amenzi.
Cel mai recent răspuns: andreeaene , utilizator 16:15, 19 Februarie 2015
Exista hotarare dispusa de consiliului general al municipiului Bucuresti
ynocentta a scris:

Exista hotarare dispusa de consiliului general al municipiului Bucuresti

Ce numar are hotararea? Am tot cautat pe net si nu am gasit nimic.
trebuie sa fie o hcl data in baza ( intre altele ) OG nr 21/30.01.02 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, aprobata prin L nr 515/2002 modificata si completata;
nr hcl e si in funcite de sector; intrebati la primarie ( prin e-mail, telefon, pe site etc, direct )
ContSters327136 a scris:

trebuie sa fie o hcl data in baza ( intre altele ) OG nr 21/30.01.02 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, aprobata prin L nr 515/2002 modificata si completata;
nr hcl e si in funcite de sector; intrebati la primarie ( prin e-mail, telefon, pe site etc, direct )

M-am interesat la Primaria Sector 3.
Din pacate nu exista nicio reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme.
Asa ca va trebui in continuare sa curat tarana depusa pe pervazul geamurilor dupa ce vecinul isi scutura covoarele pe geam si sa ma uit pe geam printre rufele vecinului de deasupra, deoarece nu numai ca vecinul isi usuca rufele in afara geamului dar imi si ocupa 1/3 din geamul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturatul covoarelor pe geam andreeaene andreeaene Buna ziua. In Bucuresti (sectorul 3) exista vreo reglementare privind interzicerea scuturatului covoarelor la geamuri si uscatul rufelor pe culme? In alte ... (vezi toată discuția)
Fatada blocului andreeaene andreeaene Buna ziua, Imi poate spune, va rog, cineva daca exista vreo lege unde sa se indice ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci pe fatada blocului? Am o ... (vezi toată discuția)
Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire ... ElenaAmza ElenaAmza Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire la bloc, în speță este sau nu este permis să scuturi pături, covoare, cearceafuri pe ... (vezi toată discuția)