avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc actul normativ și extras ce reglementează ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire ...

Doresc actul normativ și extras ce reglementează buna conviețuire la bloc, în speță este sau nu este permis să scuturi pături, covoare, cearceafuri pe geam - precizez bloc din București, sectorul 1
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
ElenaAmza, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:14, 13 August 2021
Nu exista un asemenea act normativ,
Nu e posibil să nu existe reglementare pe această speță
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci va urez succes s-o gasiti (nu ca as fi de acord cu scuturatul covoarelor de la balcon)..
Exista norme referitoare la buna convietuire,ordinea si linistea publica care interzic uscarea rufelor pe balcon,batutul covoarelor de la balcon
Mai multi primari din tara au dispus HCLM prin care interzic astfel de practici si sanctionarea acestora
Sin in Bucuresti exista mai multe HCL referitoare la niorme d erespecat in ceea ce priveste locatarii din blocurile de locuit in comun
Pentru a fi corect informat,puteti solicita primariei generale departamentul juridic sa va puna la dispozitie dispozitiile in domeniu
Succes !
Pai de ce nu le-ati pus dvs. ? Orice HCL este public. Nu va opreste nimeni sa postati asa ceva. Daca exista asa ceva, mai ales cu sanctiuni pentru scuturatul covoarelor de la balcon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam andreeaene andreeaene Buna ziua. In Bucuresti exista vreo reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme? In alte orase stiu ... (vezi toată discuția)
Fatada blocului andreeaene andreeaene Buna ziua, Imi poate spune, va rog, cineva daca exista vreo lege unde sa se indice ce ai voie sa faci si ce nu ai voie sa faci pe fatada blocului? Am o ... (vezi toată discuția)
Sarme uscat rufe la bloc-prevederi legale nicolae80 nicolae80 Buna ziua, M-am mutat de curand la bloc...mare greseala :). Am gasit niste sarme de rufe prinse de peretele lateral al vecinului, dar care dau exact sub ... (vezi toată discuția)