avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie Apel - Litigii de munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie Apel - Litigii de munca

Buna ziua,
acum doi ani am pornit un proces impotriva fostului loc de munca, pentru concediere abuziva.
La tribunal am castigat, firma a facut apel, a adus niste acte la dosar depuse in ultima zi, care in ziua procesului noi nu le detineam. Judecatoarea Curtii de Apel nu a vrut sa dea amanare pentru a lua la cunostinta despre acte, si a avut loc procesul, pe care l-am pierdut ( inca nu am motivarea, procesul avand loc luni, acum 3 zile), sentinta fiind definitiva. Mai pot face ceva in privinta asta, am dreptul sa atac aceasta decizie ? Daca da, va rog sa-mi spuneti unde ar trebui sama duc si ce demersuri sunt necesare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionut_goidan , utilizator 09:42, 19 Decembrie 2014
Decizia Curtii de Apel poate fi atacata numai cu contestatie in anulare si/sau revizuire, in conditiille prevazute de Codul de procedura civila (art.503 - 513).
dar avocata mea mi-a zsi ca litigiile de munca, nu pot fi contestate dupa decizia Tribunalului. Este adevarat ? Si mai ales, mai intai trebuie sa astept motivarea ca sa vad exact in baza a caror acte i-au declarat castigatori.
Este vorba despre exercitarea unei cai extraordinare de atac : contestatie in anulare si/sau revizuire.
eu sunt blond...rau. Deci in concluzie pot sa atac decizia Curtii, dar mai intai sa vad motivarea, ca sa imi pot da seama daca poate fi contestata, nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs anton981 anton981 Buna ziua. Am cerut fostului angajator ,prin instanta o diferenta de spor de periculozitate ,stipulat in CCM. Am pierdut procesul desi , am castigat acelasi ... (vezi toată discuția)
Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)
Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)