avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... model cerere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

model cerere

va rog sa-mi transmiteti un model cerere pentru Parchet in vederea obtinerii pensiei alimentare pentru cei 2 copii din momentul divortului -2006 si pana in prezent.
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
bv96rrr, utilizator
Cel mai recent răspuns: bv96rrr , utilizator 23:53, 18 Decembrie 2014
Despre ce pensie vorbiti? Aveti o hotarare in acest sens? trebuie sa aveti in vedere faptul ca exista un termen de prescriptie de 3 ani. Daca nu aveti hotarare judecătorească prin care sa fie stabilită pensia pentru cei 2 copii trebuie sa va adresati instantei de judecata.
Parchetul nu va da pensia din urma, executorul v-o da. Pe maxim 3 ani in urma, asa incat grabiti-va, cat mai repede, atat mai mult recuperati.
exista o sentinta civila din 2006,dar paratul nu a platit nimic desi era obligat sa plateasca pentru doi copii cate 55 lei/luna de fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie de intretinere restanta mancipri mancipri va rog sa imi dati articolele din lege in care ma pot incadra intr-un proces civil pentru recuperare pensie de intretinere pentru minor neplatita de trei ani . (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Ionut888 Ionut888 As vrea sa stiu ce poate sa faca mama-mea impotriva lui tatal-meu.Tatal meu nu a platit pensia alimentara decat 2 luni de cand s-a despartit de mama-mea,in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la pensie alimentara se prescrie ? AlexandruG. AlexandruG. Buna ziua. Sotia mea are o fata dintr-o casatorie anterioara, iar in urma divortului s-a stabilit sa plateasca o pensie alimentara pana la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)