avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie civila in romania cu un italian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie civila in romania cu un italian

buna ziua, as vrea sa stiu ce documente ii trebuie viitorului meu sot italian pentru a ne casatori civil in romania
va multumesc
Cel mai recent răspuns: valentinatiron , utilizator 15:45, 18 Decembrie 2014
Poate te ajuta asta www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de detalii - casatorie cu un cetatean iraqian ada_wolf ada_wolf vreau sa ma casatoresc cu un cetatean iraqian, in prezent cu rezidenta in Syria si as dori sa ma ajutati cu detalii asupra tipului de invitatie pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatorie in romania cu cetatean moldovean- acte necesare nynussik nynussik As vrea sa stiu care sunt conditiile de a te casatori in Romania cu un cetatean roman? Eu sunt moldoveanca din Republica Moldova. De ce acte e nevoie? ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean american ContSters246787 ContSters246787 buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in ... (vezi toată discuția)