avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Raport administrator privind situatia firmei la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Raport administrator privind situatia firmei la dizolvare

Buna ziua,
puteti sa imi dati va rog un model de
raport administrator privind situatia firmei?
Sunt la etapa a II-a a radierii si lichidarii. Firma mea nu a avut niciun fel de activitate. Bilantul de lichidare a fost intocmit. totul e pe 0, mai putin capitalul subscris varsat de 200 lei.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ifigenia17 , utilizator 19:05, 18 Decembrie 2014
Bilantul trebuie sa fie pe 0. Fara capital, fara nimic.

Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
Alexandru Arsu, Contabil
Multumesc. Puteti sa imi indicati si un model pentru raportul administratorului va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o hotarare de repartizare a activelor ramase pentru etapa 2 in procedura dizolvarii si lichidarii simultane a unui srl fara activitate cu 2 asociati alm alm Cum se face o hotarare de repartizare a activelor ramase pentru etapa 2 in procedura dizolvarii si lichidarii simultane a unui srl fara activitate cu 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bilant de lichidare. evgheni evgheni Buna seara Imi puteti spune daca bilantul de mai jos este acceptabil pentru ONRC in vederea radierii ? Mentionez ca certificatul de atestare fiscala emis de ... (vezi toată discuția)
Inreg contabile lichidare soc 2 asociati ionuca ionuca Va rog sa-mi spuneti daca este corecta repartizarea in urma lichidarii unui SRL cu 2 asociati: I. Activ ... (vezi toată discuția)