avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executor judecatoresc

Buna seara,am apelat la executorul judecatoresc ptr recuperarea unor sporuri salariale urmand ca executorul sa fie platit de institutia unde lucrez ceea ce nu sa intamplat.Institutia a facut contestatie iar executoru a blocat toate conturile mele inclusiv cardul de salariu.Care sunt pasii de urmat pentru deblocarea conturilor si care sunt costurile pentru a avea castig de cauza(ptr a nu plati executorul din bani proprii)

Alte discuții în legătură

Executare silita maria_2012 maria_2012 Buna ziua. Lucrez la o companie de stat si am castigat in instanta drepturi salariale ( sporuri restante aferente salariului de baza). Compania refuza punerea ... (vezi toată discuția)
Lamuriri executare silita anadanuta anadanuta Buna ziua. Am doua credite la doua banci diferite. Pentru unul din ele am mai mult de 500 de zile in intarziere iar ptr al doilea am 140 de zile. Inca nu am ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare razya2007 razya2007 Am făcut contestatie la executare, pt un credit IFN la firma Ferratum, credit contractat în data de 5.10.2015...pe care nu l am achitat.... Ce șanse am sa ... (vezi toată discuția)