avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare

Am făcut contestatie la executare, pt un credit IFN la firma Ferratum, credit contractat în data de 5.10.2015...pe care nu l am achitat.... Ce șanse am sa câștig.... Menționez ca am conturile blocate.... Pe 15 îmi întra salariu și o sa mi oprească datoria.... Întrebarea mea este.... Dacă tot îmi blochează banii, în cât timp îmi deblochează contul?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:43, 9 Aprilie 2019
Contul Bancar va fi deblocat de executor după ce creanța va fi achitată integral.
Eu am făcut contestație..... Banii o sa fie reținuți.... Dar dacă o sa câștig procesul, ce o sa se întâmple cu banii.... Ii mai pot recupera?

Dapix a scris:

Contul Bancar va fi deblocat de executor după ce creanța va fi achitată integral.

Eu am făcut contestație..... Banii o sa fie reținuți.... Dar dacă o sa câștig procesul, ce o sa se întâmple cu banii.... Ii mai pot recupera?

Dapix a scris:

În caz de admitere a contestației, se poate cere întoarcerea executării, printr-o altă acțiune în instanță. Apoi tot printr-un executor judecătoresc se vor putea recupera sumele deja poprite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi blocate de catre executor, desi am platit ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua. Acum ceva timp prietenul meu a primit o amenda pentru rovinieta, s-a platit amenda in sine de catre altcineva si din anumite motive nu a stiut ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Popire pe salariu Florin rmz Florin rmz Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)