avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Popire pe salariu

Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi fac card sa imi vireze salariu pe el.intrebarea mea pentru dv.este daca am popiri pe salariu .îmi poate sa imi blocheze contul.cit eu am făcut contestație si ma judec cu ei


Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:21, 7 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Daca nu ati cerut si suspendarea executarii, aceasta continua.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă blochează contul bancar. Alegeți să primiți salariul în mână, și aveți siguranță că vă primiți la sfârșit de lună diferența de salariu.
Evitați contul bancar, e mult mai bine să nu aveți un cont la o bancă, deoarece banii care vă intră în cont sunt blocați în procent de 100%.
Dacă mi-l blochează il mai pot debloca .? Si ce trebuie sa fac
Florin rmz a scris:
Dacă mi-l blochează il mai pot debloca .? Si ce trebuie sa fac

Să vă achitați datoria către creditor, asta trebuie să faceți.
După ce veți achita și ultimul leu, executorul judecătoresc va trimite către bancă adresă de deblocare a contului.
Sau dacă veți câștiga executarea silită prin hotărâre definitivă, contul va fi deblocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Dapix, utilizator
Dacă ma duc la el si imi eau agajamentu ca plătesc cite 300 ron pe fiecare luna pina termin toata datoria imi poate debloca contul.

Alte discuții în legătură

Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)