avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deces in urma accidentului auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deces in urma accidentului auto

In urma accidentului auto din culpa soferului (sotia asiguratului), a decedat atat aceasta, cat si sotul sau. Masina avea aigurare RCA, dar si CASCO. La Parchet exista deja dosar penal (care urmeaza sa fie clasat atata timp cat soferul a decedat). Se pot constitui copii parti civile? Impotriva cui? societatii RCA sau CASCO?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 15:09, 19 Decembrie 2014
Buna ziua!

Se pot constitui parti civile. Sfatul meu este sa va indreptati impotriva ambelor firme de asigurare.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casco vs. rca lorefaur lorefaur Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Doua masini, ale aceluiasi proprietar-societati comerciale-se ciocnesc si rezulta o ... (vezi toată discuția)
Sora mea a murit in accident de masina anucy anucy SORA MEA SE AFLA INTR-O MASINA CARE A FOST IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT ,IN URMA IMPACTULUI AU DECEDAT CEI DOI PASAGERI INCLUSIV SOFERII DIN AMBELE MASINI,FIIND ... (vezi toată discuția)
Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)