Buna ziua , Am o problema cu orange , luna trecuta am fost la orange si mi s-a spus ca am o tableta gratuita fiind client fidel , mi s-a spus ca o sa mi se prelungeasca abonamentul 2 luni de zile , si mi s-a spus ca mi se miscoreaza celelalte 3 abonamente si o sa platesc de la 200 de lei mai putin la 170 de lei , am zis ca bine ca vroiam sa renunt la unul dintre abonamente , si cand vine abomentul vad ca am de platit 300 de lei , sun la serviciul client si mi se spune ca am 1 cartela de 11 euro colibri cu care sa cumparat tableta , eu i-am zis ca nu mi s-a spus ca am de platit nimic voi plati mai putin si imi da lovitura de gratie spunandu-mi ca voi plati 24 de luni , cand am auzit aproape am lesinat , una mi se vorbeste alta se face , in plus pe una dintre foile nu era incercuit 24 de luni ca pe celelalte foi de abonament . Ce se poate face sa renunt la tableta , nu am de unde sa platesc atatia bani , avansul de la salar sa il dau la abonament si dupa ce mai mananc ? Ce se poate face dau tableta inapoi este in stare perfecta , nu voi putea plati abonamentul . Cine imi poate raspunde . raman recunsocator :sorry:#-o#-o
Faceti o sesizare la oficiul pt. protectia consumatorului.
Si mai ales nu semnati nimic si mare atentie ce vorbiti la telefon cu cei de la orange, sunteti inregistrat!
Orice vor spune d-voastra repetati ca un papagal : m-ati inselat, mi-ati spus una si ati scris alta in contract!
Telefonia mobila
Coman76
In urma cu aproape 2 (doi ) am facut un abonament de Familie la Orange Romania eu aveam pe cartela atunci 346 de Euro din care mi s-au tras doar 55 de Euro si ... (vezi toată discuția)