avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cultura lavandei
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cultura lavandei

Buna ziua.De ce autorizatii as avea nevoie pt infiintarea unei plantatii de lavanda pe 20 arii? In acest caz se aplica Legea plantelor medicinale si aromatice? Am auzit de aceasta lege dar nu stiu ce prevede. Daca cineva ma poate lamuri...

Alte discuții în legătură

Lavanda alexandru36 alexandru36 doresc sa infiintez o cultura de Lavanda.problema este unde vand lavanda???ma poate ajuta cineva?????? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile agricultura pentru tineri arvat_t arvat_t Va rog sa-mi comunicati daca pot accesa fonduri nerambursabile ptr cultivarea zmeureisau plante medicinale pe o suprafata de 5 ha in jud Constanta,posed ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii in domeniul agricol, cultivarea de plante medicinale Chiharoi Chiharoi Buna Ziua As dori sa deschid un PFA sau II in domeniul agricol,pentru cultivarea de plante pentru industria farmaceutica sau industriala. Va multumesc (vezi toată discuția)