avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii in unitate scolara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii in unitate scolara

Buna ziua! In scoala unde sunt angajata cu norma intreaga pe postul de psiholog, s-a vacantat temporar o jumatate de norma invatatoare, pentru care am pregatire (am absolvit liceul pedagogic). Mi-am exprimat dorinta fata de conducere sa iau aceasta jumatate de norma, dar mi s-a spus ca se va da unei foste invatatoare, aflata acum la pensie. Se stipuleaza undeva in lege cine are prioritate in astfel de cazuri?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 26 Decembrie 2014
Nu exista in legislatie un astfel de criteriu. Cel care alege si decide este angajatorul, intr-o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret bucuresti 2008 nicolaeclaudiu nicolaeclaudiu Bună seara, Sunt secretară a unor şcoli din mediul rural, judeţul Bacău. În cadrul unităţilor şcolare sunt cadre care au absolvit USH, Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)