avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare in scopuri TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare in scopuri TVA

Va rog, as vrea sa stiu pasii necesari pt inregistrarea in scopuri de TVA. Mentionez ca societatea nu este platitoare (acum) de TVA, dar administratorul vrea sa o faca platitoare de TVA (nu are leg cu plafonul de 35.000 eur, pur si simplu, vrea ca soc sa aiba RO). Banuiesc ca pasii sunt urmatorii (dar am nevoie de confirmare si, eventual, sfaturi):
- inregistrare la Reg Comertului si obtinere de nou certificat fiscal
- inregistrare la Administratia Fin, prin Decl 010 mentiuni
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Coma , Consultant fiscal 14:29, 4 Iunie 2009
La Reg Comertului nu tb sa te duci - nu se obtine un nou certificat, doar la Administratia financiara depui 010 unde bifezi optiune de inregistrare in scop de TVA si de la Administratia Finantelor Publice ti se va elibera un Certificat de inregistrare in scopuri de TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce formulare trebuie sa depun la Administratia financiara, dupa ce am obtinut CUI-ul de la Reg. Com.avand in vedere ca vreau ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie de inregistrare fiscala 010 ovy79ro ovy79ro Buna seara. Am un SRL infiintat in ianuarie 2013. Astazi am fost la Administratia Financiara a sectorului de care apartin, stiind ca trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva contexaudit contexaudit o firma platitoare de TVA isi suspendata activitatea la registrul comertului la data de 28 dec 2010 in 10 ianuarie 2011 inceteaza suspendarea si isi reia ... (vezi toată discuția)