avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat digital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat digital

am un certificat digital cu care depun declaratii fiscale pentru alte firme.In luna noiembrie 2014 mi-am facut o firma pe numele meu.Cum procedez pentru a depune declaratii on line si la firma mea.Care sunt pasii?#-o
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 21:27, 21 Decembrie 2014
Pe site-ul ANAF completati declaratia 150 si 152, se listeaza, copie dupa certificatul de inregistrare a firmei, copie de buletin, confirmarea de la semnatura digitala, se depun la finante.
Pasii sint ca si pentru celelalte firme, doar ca nu aveti nevoie de imputernicire de la notar.
(daca certificatul digital e pe numele dvs si sinteti administrator)
In Bucuresti mai cer si copie a actului constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)
Depunere declaratia 150 carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Nu mai tin minte cum am procedat cu decl. 150 atunci cand am obtinut certif digital pt tr declaratiilor ; acum vreau sa tr decl on line, pe ac ... (vezi toată discuția)