avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna ziua,as dori sa stiu cum functioneaza RCA (asigurarea obligatorie) in cazul unui accident pe drum judetean cu un tractor neinmatriculat,tractorist fara permis,nu sunt in cauza,e un var de al meu,nu stiu detalii cum s-a produs accidentul,doar ca in depasire s-a acrosat tractorul.Persoana cu autoturismul isi repara masina pe cheltuiala lui,dar acuma vine batranul cu tractorul cu pretentii si amenintarii sai suporte cheltuiala cu reparatia tractorului pe motiv ca RCA-ul nu funcioneaza la tractoare.Intrebarea mea este ;ce e de facut?cum se procedeaza in astfel de situatii?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Accident cu pagube materiale - tractor fara rca AngiOlteanu AngiOlteanu Pe scurt - Tractorul iese de pe un drum agricol cam 50 cm cu fata de la acostament pe un DJ si opreste. Vine din stanga cu viteza foarte mare un individ de ... (vezi toată discuția)
Accident auto, cheltuieli de spitalizare sctaxatsrl sctaxatsrl Buna . Varul meu a avut un accident cu masina pe un drum ingustat si a dat intr un tractor neiluminat si soferul fara permis si in stare de ebrietate. Au ajus ... (vezi toată discuția)
Citatie accident usor cristian1977 cristian1977 Ce se poate face ca sa nu ti se suspende permisul ? Daca se aduce o constatare amiabila cu data producerii accidentului anuleaza dosarul ? (vezi toată discuția)