Buna . Varul meu a avut un accident cu masina pe un drum ingustat si a dat intr un tractor neiluminat si soferul fara permis si in stare de ebrietate. Au ajus in spital 2 peroaseala varul meu din masina mica si mai o fata . La iesirea din spital le au cerut sa achite fata 2500 lei iar la varu meu i ca nu se stie ca are 3 saptamani de cand e internat . Ma intereseaza daca putem cumva sa obtinem aceste cheltuieli de la asigurarea RCA de la masina mica care era condusa la el sai cheltuieli de spitalizare nu sunt suportate de asigurarea RCA ?
VA MULTUMESC
Cheltuielile cu spitalizara pot fi achitate in baza politei RCA a soferului vinovat dar nu si pentru soferul vinovat de producerea accidentului.El va trebui sa si le plateasca singur.
Din cele relatate de dumneavoastra, am inteles ca varul dumneavoastra a intrat cu un autoturism condus de el in tractorul neiluminat.
Este posibil sa fie nevinovat 100%, dar nu cunosc amanuntele.
In cazul in care se va gasi vinovat soferul tractorului, toate cheltuielile, inclusiv si cele de spitalizare vor fi suportate de asiguratorul tractorului, daca are o polita RCA valabil.
Cu stiam,
Laszlo Bicsak
[Vă rog să nu vă mai oferiţi serviciile pe forum!]