Este vorba de un barbat in jur de 30 de ani, care a in cateva luni a convins 2 fete ca le iubeste, ma rog, ideea este ca a reusit sa le convinga sa ii dea in jur de 10.000 euro, apoi sub amenintarea ca daca nu ii mai dau alti bani nu are cum sa faca sa le dea banii inapoi a mai obtinut aproximativ 20.000 euro.
Fetele au aflat una de alta, ca au fost pacalite amandoua. Ar vrea sa mearga la politie sa depuna plangere, dar le este frica sa nu afle ca au depus plangere ele pentru ca este violent, se drogheaza (heroina,etc.).
Una dintre fete este o buna prietena a mea si vreau sa o ajut cumva.
Cum ar trebui sa procedeze, sa isi recupereze banii si sa isi primeasca si el pedeapsa care o merita ?
Este posibil sa fie protejate fetele? (sa ramana identitatea ascunsa, nu stiu..)
Plingerea este usor de facut,numai ca ea trebuie argumentata,sustinuta.Ce dovada aceti ca ati dat aceasta suma de bani tipului,sub ce forama,pentru ce si mai ales de unde in cele citeva luni ati dispus de aceasta sums. Sunt intrebari pe care trebuie sa vi le puneti singura...si apoi...
Mai exista si intrebarea ,fireasca, ce beneficii ati avut ca urmare a acordari acestor sume de bani?! Cumva iubitul le foposea pentru a procura heroina,sau alte substante interzise de lege?! Consumati in comun?! atentie!
Analizati bine,in ceea ce priveste inplicarea dvs. si apoi luati o decizie...Succes.:)
au mesaje pe telefon de la el si inregistrari ale convorbirilor, si de fata cu ele recunoaste ca are sa le dea bani. fetele nu au legatura cu drogurile, era doar o informatie despre el. banii sunt imprmutati de la banca. singura lor implicare este ca nu au gandit cand s-au imprumutat sa ii dea bani .
Daca doriti un avocat, dati clic pe rubrica "consultanti", si alegeti de acolo persoana care vi se pare potrivita si care se afla in orasul dvs.
Succes
Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Business
Eu cred ca nu ati inteles nimic din ce v-am spus noi pe aici.
Aveti mari probleme in privinta recuperarii banilor dati.
Incercati sa platiti un avocat pentru a-l consulta verbal intrucat asa veti putea intelege mai bine care sunt problemele concrete.
Cine va spune ca e totul O.K. ma tem ca ori nu intelege ori nu poate intelege unde sunt problemele (ma refer la un avocat pe care il veti consulta) .
In plus, e posibil ca omul care se drogheaza sa fie insolvabil.Asta ar insemna ca aveti de luat dar nu veti primi nimic.Nu stiu daca ati inteles.
Sunt prea multe chestiuni care ar trebui lamurite.
Circ
ContSters73571
Se pare ca in Romania, circul este una dintre atractii.
Atat pe scena politica cat si la Galele Circului care au loc acum in Bucuresti. Sunt convisa ca sunt ... (vezi toată discuția)
Socant
adriana totan
Buna seara,
In aceasta seara, comodanta a adus sa locuiasca cu mine inca o ruda, le-am facut poze si proprietara m-a lovit peste fata cu aparatul.
Am chemat ... (vezi toată discuția)