avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Oprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Oprire pe pensie

Buna ziua. Tatal meu a facut acum cativa ani 2 carduri de cumparaturi. Din nefericire pentru ca au fost niste probleme medicale in familie nu a mai putut achita cateva rate si prin urmare a executat silit in vara la de cei de la ERB Retail si i se opreste din pensia de aproape 1100 lei cam 300 de lei. Astazi a aflat ca si cei de la BRD Finance l-au executat silit. Intrebarea mea este cat au dreptul sa ii mai opreasca din pensie avand in vedere ca deja i se opreste 300 de lei?
Cel mai recent răspuns: CristinaFlorinaRadu , utilizator 04:27, 8 Ianuarie 2015
Daca exista mai multe popriri asupra aceleiasi sume, pana la 1/2 din venitul lunar net (jumatate din pensie).
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita/poprire pe pensie mariana_70 mariana_70 Buna ziua. Am o problema grava cu Zaplo IFN: In 2017 am contractat un credit de 600 lei cu virare in IBAN (intr-un cont cu card atasat de la ERB RETAIL ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)