avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inscriere m1ss pentru microintreprindere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inscriere m1ss pentru microintreprindere

Buna ziua,

Sunt intr-o mica dilema, prestez servicii informatice pentru clienti din tara si strainatate, referitor la articolul de la aceasta pagina:
www.avocatnet.ro/content/art...

in care specifica ca

Sistemul M1SS este destinat pentru sprijinirea companiilor furnizoare de servicii electronice, de telecomunicatii, de radiodifuziune si televiziune

asta imi spune sa inteleg ca microintreprinderile (cu 3% impozit) nu sunt incluse in acest sistem, ci doar companiile?

Ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa imi schimb sistemul de facturare TVA pentru straini.

Ma poate cineva lamuri daca este nevoie sa ma inscriu in acest serviciu sau nu?

Multumesc si sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: kaze , utilizator 20:33, 27 Decembrie 2014
Up!
Nimeni nimic ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari serv. electronice intracomunitare schimbari 2015 alinanicoleta86 alinanicoleta86 Buna ziua, Suntem o socetare din Romania care achizitioneaza si presteaza servicii electronice(informatii txt, fotografii,stiri) in U.E si in afara U.E. ... (vezi toată discuția)
Pfa consultanta dros dros Doresc sa infiintez un PFA cu activitate principala consultanta pentru firme straine din UE. Cum ar trebui sa inregistrez fiscal PFA-ul, daca cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)