avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa obtin act de proprietate pentru casa mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa obtin act de proprietate pentru casa mea?

Ma numesc catalin si nu de curand mam hotarat sa imi FAC o casa din lipsa de bani nu am avut sa imi cumpar un loc dar socri mei sau hotarat sa ma lase sa imi FAC LA ei IAR acum mam hotarat sa imi treaca locul pe care milau DAT pe numele meu dar problema este ca nici ei nu au act pe locul pe care au casa construita finca ei cand au cumparat au facut un contract de mana cu martori care au si semnat caci au fost de fata este trecuta si suma si as vrea sa stiu CE este de facut cum pot sa FAC si EU acte pe casa mea
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 17:35, 24 Decembrie 2014
V-ati construit deja casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana cornel selaru cornel selaru Sotia mea a ingrijit de bunica sa pana cand aceasta a decedat,iar aceasta i-a lasat printr-un act facut de mana (cu martori care sunt in viaTa) un loc de casa ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire laci72 laci72 Buna ziua iata care este situatia:am mai scris despre problema mea in forum,dar in mare va scriu si acum despre problema mea si dupa aceea voi avea o noua ... (vezi toată discuția)