avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Litigiu
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Litigiu

Buna seara
Am o nelamurire in rezolvarea unui prejudiciu si anume :
Marcu a venit la Neamtu si ia vandut 24 de oi , Neamtu ia oferit 12 oi lui Gheorghe pentru un taur si lui Sorin 12 oi pentru un al taur .
Vasile reclama la Politie ,ca i-au fost furate 24 de oi , in urma anchetei Marcu este prins ca a furat oile si dupa descinderea la stana oile sunt recuperate si date inapoi lui Vasile .Gheorghe vine la Neamtu si ii spune ca i-au fost luate oile pentru ca erau furate , iar Neamtu ia platit contravaloarea taurul ,iar lui Sorin , Neamtu nu vrea sa ii plateasca si lui paguba . Cum se poate rezolva acest a.
Sorin nu are discernamant , fiind handicapat mintal .
Cel mai recent răspuns: vasile2013 , utilizator 19:06, 23 Decembrie 2014
Daca Sorin are probleme psihice se poate face o expertiza in acest sens. Insa din povestea acestea mioritica, Neamtu nu trebuie decat sa restituie taurul, asa cum a facut in cazul lui Gheorghe. Banuiesc ca aceste schimburi s-au facut fara sa existe hartii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unul dintre proprietarii apartamentului pe care vreau să-l cumpăr are alzheimer. i se acordă certificat medico-legal de la iml dacă are această afecțiune? Mitrus Cristian Mitrus Cristian Buna seara.am o problema:vreau sa cumpar un apartament,proprietari sunt 2 mostenitori,mama si fiu,mama sufetind de boala altzaimer ,nu are discernamant si noua ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o vecina care imi terorizeaza copiii exploreris exploreris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, de cativa ani am/ avem probleme cu o vecina cu comportament deviant. Se leaga de copii (injuraturi, vorbe urate, ... (vezi toată discuția)
Cum anulez un contract de intretinere si vanzare silviana13 silviana13 In ziua in care am inmormantat pe tata de 91 ani , chiar la cavou , cei care au avut grija de el mi-au aruncat in fata un contract de intretinere si ... (vezi toată discuția)