avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict de interese ale consilierilor locali
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict de interese ale consilierilor locali

Cum poate fi interpretat punct 6 din legea 161/2003 ,art 92?
va mulțumesc Adrian
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 26 Decembrie 2014
Trebuie sa se faca dovada incetarii acelui contract de prestari servicii, asfel incat sa se evite conflictul de interese.
Mesaj reeditat
@ adryian

Dată post: Joi, 25 Decembrie 2014, 19:38
Subiect: conflict de interese ale consilierilor locali

Mulțumesc pentru răspuns. Vreau sa fac o precizare.
Respectivul consilier a derulat contract de prestări servicii cu material lemnos, material ce aparține primăriei. A încasat și contravaloarea contractului. Acest aspect poate face obiectul unui conflict de interese. ?
mulțumesc ,Adrian

======

In opinia mea, acest aspect face obiectul unui conflict de interese.
Mesaj reeditat
@ adryian

Dată post: Joi, 25 Decembrie 2014, 21:40
Subiect: conflict de interese ale consilierilor locali

Mulțumesc pentru răspunsul dvs.. O sa va țin la curent cu ce se va întâmpla
Să aveți o seara plăcută și un. Crăciun fericit
Adrian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese ale consilierilor locali l adryian adryian Bună seara. Va rog o lămurire. Un consilier local, care este asociat unic al unei societăți comerciale si derulează contracte de prestări servicii cu ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public - pfa medic jdana jdana Buna ziua! Sunt functionar public ,in 2011 am devenit PFA( sunt medic) si am avut contracte de prestari servicii (medicale) si la un centru social din judet. ... (vezi toată discuția)