avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Unicitate sediu/problema infiintare srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Unicitate sediu/problema infiintare srl

Am 3 firme care figureaza pe adresa mea, am fost la registrul comertului si mi s-a spus ca sunt dizilvate, insa nu pot face deoarce trebuie radiate? Ce implica asta, cat timp si ce costuri?

Tot in legatura cu asta: cele 3 firme sunt pe adresa mea fara ca eu sa vreo legatura cu ele, nu stiu cum au aparut, am primit si o amenda din cauza lor si ma incurca mult pt ca nu im ipot face eu societate. Am fost la ORC sa cer informati despre cum s-au infiintat aceste firme dar tot ce mi-au spus este ca exista si nu au activitate din 1998.

Ce pot face pentru a clarifica aceasta situatie?

Multumesc.
Tot eu, intre timp am mai citit cum e cu dizolvarea-radierea, totusi, unde fac o plangere, reclamatie, ceva in legatrua cu cele 3 firme de pe adresa mea cu care nu am absolut nici o legatura?
De cand folosesti adresa pe care o ai?
Cum se poate ca cineva sa inregistreze societati comerciale pe adresa ta din moment ce se cer act de spatiu, acord etc?
Ar fi posibil daca ai dobandit respectiva adresa dupa inregistrarea celor 3 societati comerciale despre care nu sti prea multe.
Exact asta e problema, stau la adresa aia de cand s-a construit blocul, dinainte de revolutie, nici eu nu stiu ce sa spun, de asta intreb, nu stiu ce sa fac, toata treaba e ca ma incurca pe mine , nu pot sa imi fac eu firma, altfel nu m-as agita.
Sfatul meu de incepator: Mergeti la ORC, si depuneti pentru fiecare societate in parte, daca stiti denumirea Cerere de furnizare informatii. Cu formularul va ajut eu daca imi furnizati o adresa de e-mail. Veti primi rezultatul in aprox 7 zile cu nume administrator, nr telefon, etc in functie de cerere.
Sesizare penala la politie. Se vor ocupa din oficiu de aceasta problema fara sa mai cheltuiesti bani cu furnizare de informatii si alte taxe.

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de constructii marian27 marian27 Ce autorizatii, avize si alte asemenea imi sunt necesare la infiintarea unei firme de constructii? (vezi toată discuția)
Contract deomodat monicanico monicanico Am impreuna cu fostul sot un service auto.Isi poate face contract de comodat si apoi sa-si deschida un punct de lucru acolo fara acordul meu? (vezi toată discuția)
Datorii la asociatia de proprietari !! acord sediu valabil? someonedan someonedan Buna ziua. As dori sa infiintez o microintreprindere si sa fac sediul social la adresa unde domiciliez(Apartamentul proprietate a parintilor). Problema este ca ... (vezi toată discuția)