avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Traume psihice ale copilului provocate de tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Traume psihice ale copilului provocate de tata

Daca un minor vrea sa-si dea in judecata tatal pentru traumele psihice la care a fost supus de acesta, care este procedura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:00, 27 Decembrie 2014
Pana la 18 ani, nu are capacitate procesuala de exercitiu. Va trebui ca aceasta actiune sa fie promovata si sustinuta de celalalt parinte al lui sau de Autoritatea Tutelara (in cazul in care nu exista celalalt parinte)
Ce varsta are copilul si ce s-a intamplat, cine a constatat ca a fost traumatizat de tata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul nu vrea cu tata emanuela_ab emanuela_ab buna ziua, prietena mea a divortat si i-a fost incredintat copilul . Tatal are dreptul sa ia copilul in prima si a 3-a saptamana din luna . Ideea e ca de ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un major si o minora carolina_angelica carolina_angelica Este adevarat ca daca ai 17 ani si te casatoresti cu un baiat care este major poti parasi tara fara nici un fel de problema si fara nici un act notarial prin ... (vezi toată discuția)
Exercitarea drepturilor parintesti ale parintelui minor Sinziana_brj Sinziana_brj Buna! Vin si eu cu o intrebare, incercand sa aflu si o solutie totodata la urmatoarea problema: pentru deplasarea minorului in strainatate este nevoie de o ... (vezi toată discuția)