avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de crestere copil

Buna ziua. Am o intrebare : sunt in situatia algerii concediului de crestere copil, vreau sa optez pentru 2 ani, dar vreau sa stiu daca ma pot intoarce la munca dupa 4 luni , dupa care sa intre sotul meu in ccc pana la implinirea celor 2 ani. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 27 Decembrie 2014
Da, se poate proceda in sensul mentionat de dvs.

In speta, dvs veti sta doar 4 luni in CCC, iar pana la implinirea varstei de 2 ani tatal copilului va sta in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copii nascuti din sarcina de tripleti chrisss81 chrisss81 Cuantumul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului reprezinta 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni, insa, in functie de durata ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in concediu de crestere a copilului dupa intoarcerea sotului meu la munca? biancadan biancadan Soţul meu a optat pentru concediul de crestere al copilului -nascut in 27 iulie 2014-pana la un an si eu m-am intors la serviciu. La intoarcerea lui la ... (vezi toată discuția)
Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)