Buna ziua, as dori sa stiu cum pot baga pe cheltuieli un laptop cumparat de fratele meu, pe numele lui ? Nu si-a dat seama pe moment sa cumpere pe numele meu / firma mea. Cum as putea sa-l trec pe numele meu , pentru ca apoi sa-l inregistrez la cheltuieli? Ar fi in regula un contract de vanzare -cumparare notarial ? Multumesc.
Second-hand
nicolas25
buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.