avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli PFA

Buna ziua, as dori sa stiu cum pot baga pe cheltuieli un laptop cumparat de fratele meu, pe numele lui ? Nu si-a dat seama pe moment sa cumpere pe numele meu / firma mea. Cum as putea sa-l trec pe numele meu , pentru ca apoi sa-l inregistrez la cheltuieli? Ar fi in regula un contract de vanzare -cumparare notarial ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:33, 27 Decembrie 2014
Nu se poate. Aparatul trebuie sa fie cumparat pe pfa cu factura si apoi se poate introduce pe cheltuieli ca amortizare sau toata valoarea odata.
Pentru cumpararile facute de la persoane fizice se foloseste borderoul de achizitie.

Modelul l-am pus aici: www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2014
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Second-hand nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoane fizice mioara2012 mioara2012 Cum pot baga in contabilitatea unui SRL un laptop cumparat de la o persoana fizica care nu are posibilitatea sa imi dea FF si CH? Ce operatiuni se ... (vezi toată discuția)
Achizitie ciuperci de padure Alexandruhorea Alexandruhorea Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind achizitia de ciuperci de padure de la persoane fizice. Am o firma in strainatate si as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)