avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 second-hand
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

second-hand

buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele noastre. se poate, daca nu am acte pe ele? sau care e modalitatea sa le vindem legal in magazinul nostru? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:15, 10 Mai 2015
Pentru cumpararile de la persoanele fizice se foloseste borderoul de achizitie. Aveti un model aici:

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second-hand nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Contract comodat intre persoana fizica si persoana juridica mjuovy mjuovy Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor Se poate realiza un contract de comodat intre o persoana fizica si o persoana juridica pentru diferite echipamente ... (vezi toată discuția)
Achizitie ciuperci de padure Alexandruhorea Alexandruhorea Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind achizitia de ciuperci de padure de la persoane fizice. Am o firma in strainatate si as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)