avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Magazin second-hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Magazin second-hand

buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele noastre. se poate, daca nu am acte pe ele? sau care e modalitatea sa le vindem legal in magazinul nostru? multumesc!

Alte discuții în legătură

Second-hand nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Second-hand mimi09 mimi09 Buna ziua ! As dori sa imi deschid un magazin de second-hand . As vrea sa stiu daca cu asociatie familiala pot vinde aceste haine ,ce fel de acte imi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)