avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat intre persoana fizica si persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat intre persoana fizica si persoana juridica

Buna ziua, am si eu nevoie de ajutor

Se poate realiza un contract de comodat intre o persoana fizica si o persoana juridica pentru diferite echipamente (imprimante, calculatoare etc.)????

Sunt detinatorul unui SRL si inainte sa infintez SRL-ul am achizitional diverse echipamente unele noi si unele second-hand de la persoane fizice.

La unele din echipamente am factura de achizitie dar la unele nu am nimic
pot realiza un contract de comodat pentru ele?????
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 21:14, 7 Octombrie 2015
Pentru bunurile cumparate de la persoane fizice se foloseste borderoul de achizitie.

www.avocatnet.ro/content/con...
Se poate face un contract de comodat între persoane fizice și cele juridice.
Da, puteti incheia un asemenea contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Second-hand nicolas25 nicolas25 buna ziua. eu cu sotia mea am vrea sa ne deschidem un magazin de profil second-hand. pentru inceput am vrea sa incepem cu haine care le avem noi si rudele ... (vezi toată discuția)
Achizitie ciuperci de padure Alexandruhorea Alexandruhorea Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind achizitia de ciuperci de padure de la persoane fizice. Am o firma in strainatate si as dori sa cumpar ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli pfa danielle78 danielle78 Buna ziua, as dori sa stiu cum pot baga pe cheltuieli un laptop cumparat de fratele meu, pe numele lui ? Nu si-a dat seama pe moment sa cumpere pe numele meu / ... (vezi toată discuția)