avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrebare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrebare

buna ziua am si eu o rugaminte la dvs
va rog sa-mi spuneti daca este normal ca sa vina un politist la mine la serviciu sa-mi puna intrebari fara sa fiu anuntata decit in momentul cind a venit politistul
nu trebuia sa ma cheme la sectia de politie?
nu am primit nici o citatie
este normal?
va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: coca1955 , utilizator 10:59, 6 Iunie 2009
A fost instiintat superiorul d-voastra si i-a permis sa va scoata din productie (adica sa va opreasca din timpul programului de lucru)? Daca nu atunci nici nu trebuia sa stati de vorba cu el.
Daca sa limitat doar la intrebari si nu la altceva...:) nu vad nici o problema.Poate aflam si scopul urmarit de politist si atunci va putem oferi mai multe sfaturi.
sigur am fost chemata la rectorat am primit telefon l a birou si m-a intrebat niste lucruri de care eu nu am cunostinta
si i-am spus sa trimita o citatie si ma prezint la sectia de politie cu avocatul
si a spus ca nici o problema si mi-a dat un nr de telefon mobil dar este birou in incinta complexului regie
nu m-a chemat la sectia 20 de politie
asta este
va multumesc de raspuns
ce ziceti?
Toate sunt normale in tara asta.:)
Daca nu aveti nimic de ascuns, mergeti acolo unde ati fost citata,in mod oficial,insotita sau neinsotita de avocat,raspundeti la intrebarile care vi se pun si asta e...:)
Daca fapta pentru care va cheama sa dati explicati s/a savarsit in incinta Complexului Regie, atunci competenta de a face cercetari o are sectia de politie din incinta complexului.

Alte discuții în legătură

Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Citatie maver maver am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru amenintari Christian03 Christian03 Buna ziua, Am si eu o problema cu o ruda. In urma unei altercatii telefonice, mentionez totul s a intamplat numai la telefon, ne am certat, ruda nu se oprea ... (vezi toată discuția)