avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrebare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrebare

buna ziua am si eu o rugaminte la dvs
va rog sa-mi spuneti daca este normal ca sa vina un politist la mine la serviciu sa-mi puna intrebari fara sa fiu anuntata decit in momentul cind a venit politistul
nu trebuia sa ma cheme la sectia de politie?
nu am primit nici o citatie
este normal?
va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: coca1955 , utilizator 10:59, 6 Iunie 2009
buna ziua
asta este ca nu s-a petrecut nici o fapta de care eu am cunostinta si nici nu mi-a trimis nici o citatie
i-am spus sa imi trimita citatie merg la sectia de politie insotita de un avocat si cu asta basta
politistul a raspuns sigur nici o problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anchetare agresiva ciucarareresionut ciucarareresionut Am apelat la acest forum pentru a afla daca este corect ce mi s-a intamplat: Acum 2 zile mi-a venit o citatie cum ca trebuie sa ma prezint ieri la sectia de ... (vezi toată discuția)
Citatie maver maver am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru amenintari Christian03 Christian03 Buna ziua, Am si eu o problema cu o ruda. In urma unei altercatii telefonice, mentionez totul s a intamplat numai la telefon, ne am certat, ruda nu se oprea ... (vezi toată discuția)