avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere auto fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere auto fara permis

Nu am obtinut niciodata permisul de conducere si nu am nici in prezent.Am condus fara permis cu alcolemie de 0,38mg/l si-am provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.Dupa cateva luni m-a prins din nou conducand pe o strada laturalnica Mi s-a deschis dosar penal.Am recunoscut de fiecare data c-am gresit .Am incriminat toate faptele facute si m-am inscris la scoala de soferi.Am primit acasa rechizitoriu in noiembrie S-a stabilit termen in camera de consiliu dar eu n-am fost citat Ce se intampla acolo?De ce nu m-au citat?N-am stiut ca se poate incheia un acord intre mine si procuror ,Acum in aceasta faza se mai poate ?Nu am antecedente penale Care ar fi cea mai buna solutie ?
Ultima modificare: Duminică, 28 Decembrie 2014
mihaelamariaana, utilizator
Nu cred ca ar fi vrut procurorul.
Daca aveati avocat angajat acesta s-ar fi putut interesa discutand cu procurorul.

In prezent nu mai aveti ce sa faceti.
O sa fiti condamnat penal.
Am sanse sa mi se dea pedeapsa cu suspendare? Sunt intretinator de familie si pe tot parcursul urmaririi penale am recunoscut fapta
Din cate inteleg aveti 2 dosare penale pentru conducere fara permis de conducere, faptul ca ati perseverat in activitatea infractionala, o sa atarne greu la individualizarea pedepsei, o pedeapsa cu executare nu este exclusa.
Pot beneficia de reducerea cu 1 /3 a limitelor pedepsei si de o judecata simplificata daca sunt de acord cu probele lor si pedeapsa care mi se va da? Am inteles ca exista un articol 3201 in acest sens .Cand sa cer acest lucru?
Da se poate, la primul termen la care procedura de citare este legal îndeplinită şi cauza se află în stare de judecată, puteti solicita ca judecata să aibă loc numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale dacă recunoaşteti în totalitate faptele reţinute în sarcina dvs.

Alte discuții în legătură

Salut - furt calificat sereanumarian sereanumarian salut as dori sa imi spuneti si mie daca am un dosar in care am primit suspendare pt furt calificat si mai am inca unu tot petru furt si altul pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan si conducere fara permis ionicaion ionicaion In anul 2009 am fost oprit de un politist , masina proprietatea mea dar conducea un prieten care nu poseda permis de conducere, eu fiind in stare de ebrietate. ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan elenarai elenarai Buna ziua! Am fost oprit in trafic si am fost testat cu alcooltestu si am avut o alcoolemie in aeru expirat de 0.47. M-au dus la probele de sange si ... (vezi toată discuția)